July 25, 2019

Thethi kultural Park

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
December 23, 2018

Projekti “XHUBLETA”

Të hënën, më 10 Dhjetor 2018, pranë hostel Destil në Tiranë u zhvillua prezantimi i fazës së parë hulumtuese mbi veshjen unike të Alpeve Shqiptare, XHUBLETEN. […]
May 25, 2018

“LUMI” – FILMI MË I MIRË I REALIZUAR NGA FËMIJËT

April 10, 2018

EKSPOZITA DHE ALBUMI FOTOGRAFIK “SHKODRA – FAMILJA, SHTËPIA, HISTORIA IME”