June 20, 2020

Konsulenca financiare zgjon interesin e rreth 25 sipërmarrësve në #GO2Innovation

Muaji Qershor, edhe pse ende pa u mbyllur, duket të jetë ndër më intensivët për sipërmarrësit e #GO2Innovation. […]
June 19, 2020

VIJA |21| – journal on built and natural environment

Në numrin e ri të gazetës VIJA (Qershor 2020, Nr. 21) do të lexoni: Një dritare mundësie për […]
June 11, 2020

Mentorimi – një risi për sipërmarrësit e #GO2Innovation

15 sipërmarrës të turizmit dhe agrobiznesit në Qarkun Shkodër po mentorohen nga 5 ekspertë të fushës Mentorimi është […]
May 12, 2020

Aida Gjeçaj – E shoh disi të vështirë zbatimin real të Masave

Sipërmarrësit e turizmit në Shkodër diskutojnë draft-Protokollin e Masave Anti-Covid të Qeverisë përgjatë Sezonit Turistik 2020 Pyetjet e […]
May 10, 2020

Prodhimet shqiptare të jenë të pranishme në çdo tavolinë – Kantina Kopliku

Sipërmarrësit e turizmit në Shkodër diskutojnë draft-Protokollin e Masave Anti-Covid të Qeverisë përgjatë Sezonit Turistik 2020 Pyetjet e […]
May 10, 2020

Aneta Marku – kjo situatë bëftë që të reflektojmë të gjithë

Sipërmarrësit e turizmit në Shkodër diskutojnë draft-Protokollin e Masave Anti-Covid të Qeverisë përgjatë Sezonit Turistik 2020 Pyetjet e […]
May 10, 2020

Zgjidhje alternative – Dedë Nika

Sipërmarrësit e turizmit në Shkodër diskutojnë draft-Protokollin e Masave Anti-Covid të Qeverisë përgjatë Sezonit Turistik 2020 Pyetjet e […]
May 10, 2020

Në të gjitha kohërat ka pasur epidemi dhe sëmundje ngjitëse! – Dod Gjerkaj

Sipërmarrësit e turizmit në Shkodër diskutojnë draft-Protokollin e Masave Anti-Covid të Qeverisë përgjatë Sezonit Turistik 2020 Pyetjet e […]
May 10, 2020

Rraboshta: Njerëzimi të shkojë drejt jetës normale

Sipërmarrësit e turizmit në Shkodër diskutojnë draft-Protokollin e Masave Anti-Covid të Qeverisë përgjatë Sezonit Turistik 2020 Pyetjet e […]
May 10, 2020

Kosto të larta, çmime të larta – Logu i Harushave

Sipërmarrësit e turizmit në Shkodër diskutojnë draft-Protokollin e Masave Anti-Covid të Qeverisë përgjatë Sezonit Turistik 2020 Pyetjet e […]
May 10, 2020

Pasoja social-ekonomike afatgjata – Çoçja, Vila Bekteshi

Sipërmarrësit e turizmit në Shkodër diskutojnë draft-Protokollin e Masave Anti-Covid të Qeverisë përgjatë Sezonit Turistik 2020 Pyetjet e […]
May 10, 2020

Përfundimisht do të jetë një vit për mbijetesë! – Luçie Çekaj

Sipërmarrësit e turizmit në Shkodër diskutojnë draft-Protokollin e Masave Anti-Covid të Qeverisë përgjatë Sezonit Turistik 2020 Pyetjet e […]