May 10, 2020

Përfundimisht do të jetë një vit për mbijetesë! – Luçie Çekaj

Sipërmarrësit e turizmit në Shkodër diskutojnë draft-Protokollin e Masave Anti-Covid të Qeverisë përgjatë Sezonit Turistik 2020 Pyetjet e debatit: A jeni njohur me propozimin e Qeverisë […]
May 9, 2020

Kastriot Faci: pyetja është se sa do të arrijnë t’i sigurojnë kushtet e kërkuara

Sipërmarrësit e turizmit në Shkodër diskutojnë draft-Protokollin e Masave Anti-Covid të Qeverisë përgjatë Sezonit Turistik 2020 Pyetjet e debatit: A jeni njohur me propozimin e Qeverisë […]
May 8, 2020

A mund ta shpëtojë tregu i brendshëm turizmin shqiptar?

Adrian Mitrovasili Anëtar i National Association of Tourist Guides of Albania – NATGA Në një situatë krejtësisht të pazakontë dhe të papritur si pandemia e shkaktuar […]
May 8, 2020

Sipërmarrës të turizmit në Shkodër diskutojnë draft-Protokollin e Masave Anti-Covid përgjatë Sezonit Turistik

DEBAT lexoni përgjigjet e sipërmarrësve ⯆