May 9, 2020

Kastriot Faci: pyetja është se sa do të arrijnë t’i sigurojnë kushtet e kërkuara

Sipërmarrësit e turizmit në Shkodër diskutojnë draft-Protokollin e Masave Anti-Covid të Qeverisë përgjatë Sezonit Turistik 2020 Pyetjet e […]
May 8, 2020

A mund ta shpëtojë tregu i brendshëm turizmin shqiptar?

Adrian Mitrovasili Anëtar i National Association of Tourist Guides of Albania – NATGA Në një situatë krejtësisht të […]
May 8, 2020

Sipërmarrës të turizmit në Shkodër diskutojnë draft-Protokollin e Masave Anti-Covid përgjatë Sezonit Turistik

DEBAT lexoni përgjigjet e sipërmarrësve ⯆
May 8, 2020

“Natyra ime” shpallet fituese e Konkursit të Bizneseve të Gjelbërta

“Natyra ime”, e themeluar në fshatin Shtoj i Ri të Shkodrës nga sipërmarrësja Jetmira Kajoshi u shpall fituese […]
May 8, 2020

#GO2Innovation vazhdon punën me sipërmarrjet e Qarkut Shkodër

#GO2Innovation e ka vazhduar punën me sipërmarrjet e turizmit dhe agrobiznesit të Qarkut Shkodër, përmes takimeve online. Dy […]
May 8, 2020

VIJA |20| – journal on built and natural environment

Në numrin e ri të gazetës VIJA (Maj 2020, Nr. 20) do të lexoni: A mund ta shpëtojë […]
April 27, 2020

TURIZMI vs VIRUS

Turizmi si njëri ndër sektorët kryesorë të industrisë së shërbimeve mund të vazhdojë të jetë më i dëmtuari […]
April 21, 2020

Çfarë presin dhe ç’do të përfitojnë bizneset nga #GO2Innovation?

Nëse inovacion do të thotë aplikim i një zgjidhjeje të re në favor të përdoruesve, e tillë është […]
April 21, 2020

2 ditë dinamike me sipërmarrësit në konkursin e #GO2Innovation

Përfundon me sukses konkursi i sipërmarrjeve në #GO2Innovation. Pas zgjedhjes së bëri juria teknike, duke çuar në fazën […]
April 21, 2020

JURIA: Metoda inovatore e GO2 na motivoi në izolim

Pas përfundimit të procesit të përzgjedhjes së sipërmarrjeve përmes intervistave të realizuara me video-thirrje, Gazeta VIJA iu drejtua […]
April 21, 2020

VIJA |19| – journal on built and natural environment

Në numrin e ri të gazetës VIJA do të lexoni: Çfarë presin dhe ç’do të përfitojnë sipërmarrjet nga […]
April 9, 2020

BusinessMag: 42 biznese të turizmit konkurrojnë online idetë e tyre në #GO2Innovation

Artikuj të tjerë në mediat lokale dhe kombëtare: Në kulmin e krizës së shkaktuar nga pandemia e virusit […]