April 21, 2020

Çfarë presin dhe ç’do të përfitojnë bizneset nga #GO2Innovation?

Nëse inovacion do të thotë aplikim i një zgjidhjeje të re në favor të përdoruesve, e tillë është përshtatja e menjëhershme e #GO2Innovation ndaj ndryshimit të […]
April 21, 2020

2 ditë dinamike me sipërmarrësit në konkursin e #GO2Innovation

Përfundon me sukses konkursi i sipërmarrjeve në #GO2Innovation. Pas zgjedhjes së bëri juria teknike, duke çuar në fazën e dytë 42 nga 60 sipërmarrjet që aplikuan […]
April 21, 2020

JURIA: Metoda inovatore e GO2 na motivoi në izolim

Pas përfundimit të procesit të përzgjedhjes së sipërmarrjeve përmes intervistave të realizuara me video-thirrje, Gazeta VIJA iu drejtua me dy pyetje jurisë së #GO2Innovation, në lidhje […]
April 21, 2020

VIJA |19| – journal on built and natural environment

Në numrin e ri të gazetës VIJA do të lexoni: Çfarë presin dhe ç’do të përfitojnë sipërmarrjet nga #GO2Innovation? (faqe 1-4) 2 ditë dinamike me sipërmarrësit […]