March 18, 2020

Mbyllet Thirrja për aplikim në #GO2Innovation

Gratë dhe vajzat drejtojnë gjysmën e sipërmarrjeve që aplikuan në Thirrjen e #GO2Innovation Gjysma e 60 sipërmarrjeve që aplikuan në Thirrjen e #GO2Innovation në fillim të […]
March 7, 2020

Ekspeditë frymëzuese në zonën e Pukës

Edhe pse ditë feste, pasioni dhe dëshira për sipërrmarrjen nuk ndalet. Sot, një ekip i #GO2Innovation rendi drejt komuniteteve të bashkisë Pukë dhe Fushë Arrëz për […]
March 5, 2020

Konferencë për media e partnerëve të #GO2Innovation

Prezantimi i Qendrës së Inovacionit ORBITA Vau Dejësi ka pasuri të madhe ujore dhe kapacitetet njerëzore do ta bëjnë këtë zonë një destinacion të kërkuar turistik […]
March 4, 2020

Rjetëzim – shoqëri civile, profesionistë dhe media

Takime me përfaqësues të shoqërive civile, media lokale e kombëtare dhe sipërmarrës nga e gjithë vendi Rjetëzimi është një nga mjetet më të forta të Qendrës […]