September 7, 2020

BALKARAVANA 2020 – TURNEU ME BIÇIKLETA

BALKARAVANA 2020 – TURNEU ME BIÇIKLETA, si linjë dialogu ndërkulturor e paqe midis të rinjve dhe qytetarëve të […]
August 2, 2020

“Shkodra e fshehtë” iu fton ta zbuloni këtë verë

Ndiqni më shumë: Përfundon turi 3-ditor me gazetarët nga Kosova dhe Shqipëria Qyteti me më shumë burime ujore […]
August 20, 2016

GREEN GUIDE of ALBANIA and GO2 Cycling Tour Enterprise Albums

Here you could find the GO2 advertisement in between more than 3 hundred pages of Eco Tourism in […]
April 25, 2016

Guide ‘Communist Persecution in Northern City of Shkodra’

By GO2 to The Helvetas Management, the programs DLDP and RISI ALBANIA. It was done an urban tour […]
February 21, 2016

‘Communist Persecution in Shkodra’ guide

In frame for the International Tourist Guide Day. http://www.panorama.com.al/nje-guide-per-persekutimin-komunist-qe-e-shkuara-te-mos-harrohet/ http://www.starplus-tv.com/kulture/item/10641-dita-nderkombetare-e-guidave-aktivitet-nga-go-2
December 20, 2015

www.shkoderbybike.al

www.shkoderbybike.al Since May 2014, GO2 has established a social enterprise focused in tourism sector which aims to create […]
November 27, 2015

Training Course for ‘Tourist Guide’ in Shkoder

22-27 November Enabled by the Water and Stone project, supported by RISI ALBANIA – Swiss Agency, under the […]
November 12, 2014

Tourist Guide 15: Gajtan

Tour Guide with bicycle, to the town and the cave of Gajtan
October 12, 2014

Tourist Guide 14: Krebaj, Kroni I Muriqve

Tour Guide with bicycle, Kroni i Muriqve, Tarabosh Mountain.
September 12, 2014

Tourist Guide 13: Velipoja

September 12, 2014

Albanian Coast Trip 4 & Tourist Guide 12, Dajç

Participation in Albanian Cost Trip IV activity on 14 and 15 September done in collaboration with the EDC […]
September 12, 2014

Tourist Guide 11: Kukël

-Kukël is a settlement in the former Bushat municipality, Shkodër County, northern Albania.