July 9, 2020

KONKURSI I IV-t FOTOGRAFIK

Organizata për Planifikim të Qëndrueshëm Urban GO2 hap konkursin e katërt fotografik kushtuar punonjësve të mjekësisë, me temë: […]
January 26, 2020

Shkolla gjermane e artit që zgjati vetëm 14 vjet, por ndikoi në gjithë botën

Artikuj të tjerë në mediat lokale dhe kombëtare: Nazistët nuk e mbyllën shkollën Bauhaus sepse ishte moderne apo […]
January 7, 2020

BAUHAUS SHKODRA

∎ Ekspozitë fotografike ▲Film dokumentar ● Leksion i hapur Të Premten, më 24 Janar 2020, ora 12:00Shkolla e […]
September 27, 2019

Ekspozita SHKODRA, familja,kultura, historia ime

“Çdo shtëpi e ka nji fotografi e çdo fotografi e ka nji histori”. Për të tretin vit rradhazi […]
April 10, 2018

EKSPOZITA DHE ALBUMI FOTOGRAFIK “SHKODRA – FAMILJA, SHTËPIA, HISTORIA IME”

     
November 23, 2016

‘SHKODRA, my family, my bicycle, my story’ Exhibition

21st-23rd November Exhibition ‘Shkodra, my family, my bicycle, my story. Shkodra before ‘90s’, at H.R.Pasha school.
November 18, 2016

‘SHKODRA, my family, my bicycle, my story’ Exhibition

Exhibition ‘Shkodra, my family, my bicycle, my story. Shkodra before ‘90s’, at Economic Faculty, USHLG.  
October 31, 2016

SHKODRA, my family, my bicycle, my story

The Exhibition of Photography with Bicycle “SHKODRA, my family, my bicycle, my story” the last 80 years of […]
May 14, 2015

Four Open Forums on Totalitarianism Period Visual Art

April- May 2015 ‘Visual Art’: by the Prof. Gezim Qendro as a memory where people feel sad by […]