September 7, 2020

BALKARAVANA 2020 – TURNEU ME BIÇIKLETA

BALKARAVANA 2020 – TURNEU ME BIÇIKLETA, si linjë dialogu ndërkulturor e paqe midis të rinjve dhe qytetarëve të […]
September 5, 2020

Njihuni shkurtimisht me profilet e 10 fermave që u përfshinë në udhëtimin studimor

PARKU I BLETËVE TË JAK PACANIT Ferma ndodhet në fshatin Naraç të Bashkisë Vau i Dejës, në një […]
September 4, 2020

Intervistë / Zef Gjeta: Fermat po bëhen lokomotiva të zhvillimit të zonave

Dr. Zef Gjeta është ekspert i bujqësisë dhe zhvillimit rural me mbi 25 vjet përvojë. Ai është angazhuar […]
September 4, 2020

Udhëtim studimor në Fermat e Qarkut Shkodër – modele të suksesshme të agrobiznesit

Më 5 Dhjetor 2014, Organizata GO2 mblodhi një grup të rinjsh që në radhët e saj, ose përmes […]
September 4, 2020

VIJA |23| – journal on built and natural environment

Në numrin e ri të gazetës VIJA (Gusht 2020, Nr. 23) do të lexoni: Udhëtim studimor në Fermat […]
August 5, 2020

Kuzhina tradicionale nuk është fosil, por një organizëm i gjallë që ndryshon

Tradita nuk është një fosil dinosauri i varrosur nën formacionet gjeologjike miliona vite më parë, por një organizëm […]
August 4, 2020

VIJA |22| – journal on built and natural environment

Në numrin e ri të gazetës VIJA (Korrik 2020, Nr. 22) do të lexoni: Udhëtim 3-ditor “Shkodra e […]
August 2, 2020

“Shkodra e fshehtë” iu fton ta zbuloni këtë verë

Ndiqni më shumë: Përfundon turi 3-ditor me gazetarët nga Kosova dhe Shqipëria Qyteti me më shumë burime ujore […]
July 9, 2020

KONKURSI I IV-t FOTOGRAFIK

Organizata për Planifikim të Qëndrueshëm Urban GO2 hap konkursin e katërt fotografik kushtuar punonjësve të mjekësisë, me temë: […]
June 25, 2020

Përvoja më e mirë izraelite e teknologjive të pastra në ndihmë të bizneseve turistike të Shkodrës

Me moton “Turizmi i gjelbër: Tani dhe përgjithmonë” #GO2Innovation organizoi të Mërkurën një webinar me ligjërues ekspertin izraelit […]
June 20, 2020

Konsulenca financiare zgjon interesin e rreth 25 sipërmarrësve në #GO2Innovation

Muaji Qershor, edhe pse ende pa u mbyllur, duket të jetë ndër më intensivët për sipërmarrësit e #GO2Innovation. […]
June 19, 2020

VIJA |21| – journal on built and natural environment

Në numrin e ri të gazetës VIJA (Qershor 2020, Nr. 21) do të lexoni: Një dritare mundësie për […]