September 5, 2020

Përparim Laçi, sipërmarrës, ferma dhe “Hani i Përparim Laçit”

Forum i sipërmarrësve për Vizitat në Ferma Sipërmarrësi Përparim Laçi ishte një nga befasitë e turit të vizitave […]
September 5, 2020

Altin Dycaj, sipërmarrës, ferma e dhive alpine “Algesi Natyral”

Forum i sipërmarrësve për Vizitat në Ferma Pyetjet e debatit: Si e keni përjetuar turin e vizitave në […]
September 5, 2020

Hilmi Zeneli, sipërmarrës, ferma e perimeve “Natyral Zeneli”

Forum i sipërmarrësve për Vizitat në Ferma Pyetjet e debatit: Si e keni përjetuar turin e vizitave në […]
September 5, 2020

Forum i sipërmarrësve për Udhëtimin Studimor në ferma

FORUM lexoni përgjigjet e sipërmarrësve ⯆
September 4, 2020

Intervistë / Zef Gjeta: Fermat po bëhen lokomotiva të zhvillimit të zonave

Dr. Zef Gjeta është ekspert i bujqësisë dhe zhvillimit rural me mbi 25 vjet përvojë. Ai është angazhuar […]
September 4, 2020

Udhëtim studimor në Fermat e Qarkut Shkodër – modele të suksesshme të agrobiznesit

Më 5 Dhjetor 2014, Organizata GO2 mblodhi një grup të rinjsh që në radhët e saj, ose përmes […]
September 4, 2020

VIJA |23| – journal on built and natural environment

Në numrin e ri të gazetës VIJA (Gusht 2020, Nr. 23) do të lexoni: Udhëtim studimor në Fermat […]
August 5, 2020

Kuzhina tradicionale nuk është fosil, por një organizëm i gjallë që ndryshon

Tradita nuk është një fosil dinosauri i varrosur nën formacionet gjeologjike miliona vite më parë, por një organizëm […]
August 4, 2020

VIJA |22| – journal on built and natural environment

Në numrin e ri të gazetës VIJA (Korrik 2020, Nr. 22) do të lexoni: Udhëtim 3-ditor “Shkodra e […]
August 2, 2020

“Shkodra e fshehtë” iu fton ta zbuloni këtë verë

Ndiqni më shumë: Përfundon turi 3-ditor me gazetarët nga Kosova dhe Shqipëria Qyteti me më shumë burime ujore […]
June 25, 2020

Përvoja më e mirë izraelite e teknologjive të pastra në ndihmë të bizneseve turistike të Shkodrës

Me moton “Turizmi i gjelbër: Tani dhe përgjithmonë” #GO2Innovation organizoi të Mërkurën një webinar me ligjërues ekspertin izraelit […]
June 21, 2020

Mentorimi, një dritare mundësie për sipërmarrësit në epokën e pandemisë

Bashkë me fillimin e Qershorit kanë nisur edhe seancat e mentorimeve për 17 sipërmarrës të turizmit dhe agrobiznesit […]