December 5, 2020

Artizanët shqiptarë në mijëvjeçarin e tretë

Janë një sërë çështjesh të rëndësishme të cilat e shqetësojnë komunitetin e artizanëve shqiptarë, por më thelbësorja duket […]
December 5, 2020

Intervistë / Meliha Zyberaj: Vajzat e reja kanë interes për artizanatin

Meliha Zyberaj i ka nisur punimet artizanale të tekstilit që në vitet ’90. Me trajnimet në qëndistari, ajo […]
December 4, 2020

Forum i studentëve pjesëmarrës në Art Dore Atelie dhe Punëtorinë e Artizanatit

Në mesin e rreth 30 pjesëmarrësve të Punëtorive Art Dore Atelier dhe Artizanat, gazeta VIJA zgjodhi 6 studentë […]
December 4, 2020

Punëtoritë që kthyen vëmendjen drejt artit të dorës

Me emrin dhe emëruesin e përbashkët Art Dore Atelier, #GO2Innovation organizoi përgjatë muajve Tetor-Nëntor 2020, tre punëtori për […]
November 19, 2020

Punëtoria në Right to the City 2, dita 2

Dita e dytë e Right2theCity2 Albania nisi me një leksion të shkurtër nga aktivisti i të drejtave publike […]
November 18, 2020

Meet our Key Speakers, Right to the City 2

Arbër Sadiki is an Kosovan architect based in Prishtina. He is a lecturer at Faculty of Architecture and […]
November 18, 2020

HAP(err)ËSIRA PUBLIKE

Right2theCity2 AlbaniaOnline Open Forumright2thecity in covid19pandemicCity Right in the Covid Pandemic19   Albania 20th November 2020   1st […]
November 18, 2020

Punëtoria në Right to the City, dita 1

Ditën e parë të Punëtorisë së Right2theCity, pjesëmarrësit e nisën me leximin e qytetit të Shkodrës nga mali […]
November 10, 2020

Right to the City 2

HAP(err)ËSIRA PUBLIKE E Drejta mbi Qytetin në Pandeminë Covid19 Shkoder 17-18-19-20th Nov 2020   Right to the City2 […]
October 5, 2020

Karavani Ballkanik i Biçikletave nga Shkodra, Podgorica, Banja Luka dhe Beogradi

Pas turit me gazetarët në fund të Korrik dhe udhëtimit studimor në fermat e agrobiznesit të organizuar në […]
October 4, 2020

Vazhdojnë konsulencat mbi teknologjitë e pastra në #GO2Innovation

Edhe gjatë këtij muaji kanë vazhduar seancat e konsultimeve individuale mbi teknologjitë e pastra me sipërmarrësit e Qarkut […]
October 4, 2020

Trajnim për Cilësinë e Shërbimeve në Njësitë Akomoduese dhe Restorante

Në trajnimin mbi cilësinë e shërbimeve në njësitë akomoduese dhe restorante morën pjesë rreth 18 punonjës të profileve […]