January 26, 2020

Shkolla gjermane e artit që zgjati vetëm 14 vjet, por ndikoi në gjithë botën

Artikuj të tjerë në mediat lokale dhe kombëtare: Nazistët nuk e mbyllën shkollën Bauhaus sepse ishte moderne apo […]
January 7, 2020

BAUHAUS SHKODRA

∎ Ekspozitë fotografike ▲Film dokumentar ● Leksion i hapur Të Premten, më 24 Janar 2020, ora 12:00Shkolla e […]