February 29, 2020

Biznese inovatore nga rajoni i Shkodrës në ChallengeFund

3 nga 17 bizneset që prezantuan në Bootcamp të Challenge Fund në tërë Shqipërinë të fondeve financiare të […]
February 29, 2020

Mbështesim sipërmarrësit dhe komunitetet që jetojnë në Zonat e Mbrojtura

Qarku i Shkodrës është ndër më të favorizuarit prej natyrës, sepse mbi 1/3 e sipërfaqes së tij është […]
February 29, 2020

VIJA |17| – journal on built and natural environment

Në numrin e ri të gazetës VIJA do të lexoni: GO2 dhe Gazeta VIJA në mbështetje të sipërmarrësve […]
February 19, 2020

Arsimi profesional dhe studentët njihen me #GO2Innovation

Takim me studentë të shkollave të mesme dhe universitet Përtej imazhit klasik të një çifti që pozon me […]
February 12, 2020

RRJETËZIM – Takime me biznese në Qarkun Shkodër

Mjeshtër druri, punishte ushqimore, bujtina, gra tezgjahiste, bujq e agjenci turistike, … Dhe sot, ne i ftojmë sipërmarrësit […]
February 7, 2020

#GO2Innovation firmos marrëveshjen me Universitetin

Ja ku jemi dhe studentët janë të mirëpritur për të aplikuar në #GO2Innovation! Qëllimi i kësaj marrëveshjeje është […]