March 31, 2020

Covid-19 do të nxisë një valë të re inovacionesh

Fatkeqësitë, si krizat ekonomike dhe pandemitë ndryshojnë trajektoren e qeverive, ekonomive dhe bizneseve – duke ndryshuar rrjedhën e […]
March 31, 2020

Ja cilat janë dy kompanitë më të vjetra në Shqipëri

Për të mbijetuar në botën e madhe dhe të egër të biznesit, duhet të jesh i fuqishëm. Më […]
March 31, 2020

Kriza e sipërmarrjes në epokën e izolimit

Revolucioni teknologjik, zhvillimi i transportit dhe komunikimit kanë përshpejtuar ritmet e globalizimit këto 40 vitet e fundit. Globalizimi […]
March 31, 2020

VIJA |18| – journal on built and natural environment

Në numrin e ri të gazetës VIJA do të lexoni: 6 – 7 Prill 2020. Intervistat online do […]
March 18, 2020

Mbyllet Thirrja për aplikim në #GO2Innovation

Gratë dhe vajzat drejtojnë gjysmën e sipërmarrjeve që aplikuan në Thirrjen e #GO2Innovation Gjysma e 60 sipërmarrjeve që […]
March 7, 2020

Ekspeditë frymëzuese në zonën e Pukës

Edhe pse ditë feste, pasioni dhe dëshira për sipërrmarrjen nuk ndalet. Sot, një ekip i #GO2Innovation rendi drejt […]
March 5, 2020

Konferencë për media e partnerëve të #GO2Innovation

Prezantimi i Qendrës së Inovacionit ORBITA Vau Dejësi ka pasuri të madhe ujore dhe kapacitetet njerëzore do ta […]
March 4, 2020

Rjetëzim – shoqëri civile, profesionistë dhe media

Takime me përfaqësues të shoqërive civile, media lokale e kombëtare dhe sipërmarrës nga e gjithë vendi Rjetëzimi është […]
March 3, 2020

THIRRJE PËR APLIKIME

Afati: 11 Mars 2020, ora 14.00 #GO2Innovation njofton hapjen e Thirrjes për aplikime përsipërmarrësit në turizëm dhe agrobiznes […]