June 25, 2020

Përvoja më e mirë izraelite e teknologjive të pastra në ndihmë të bizneseve turistike të Shkodrës

Me moton “Turizmi i gjelbër: Tani dhe përgjithmonë” #GO2Innovation organizoi të Mërkurën një webinar me ligjërues ekspertin izraelit […]
June 21, 2020

Mentorimi, një dritare mundësie për sipërmarrësit në epokën e pandemisë

Bashkë me fillimin e Qershorit kanë nisur edhe seancat e mentorimeve për 17 sipërmarrës të turizmit dhe agrobiznesit […]
June 20, 2020

Muhamet Trepçi: Është luks ta trajtosh problemin në thellësi me një mentor

Forum i sipërmarrësve për mentorimet në #GO2Innovation Pyetjet e debatit: A keni marrë pjesë në seanca mentorimi përpara […]
June 20, 2020

Jona Xhepa: Mentorimi evidentoi nevojën time për disiplinë në punë

Forum i sipërmarrësve për mentorimet në #GO2Innovation Pyetjet e debatit: A keni marrë pjesë në seanca mentorimi përpara […]
June 20, 2020

Ila Gjinaj: Mësova gjëra të reja dhe u ndjeva shumë e privilegjuar

Forum i sipërmarrësve për mentorimet në #GO2Innovation Pyetjet e debatit: A keni marrë pjesë në seanca mentorimi përpara […]
June 20, 2020

Hilmi Zeneli: Edhe bizneseve të tjera u duhen seancat e mentorimit

Forum i sipërmarrësve për mentorimet në #GO2Innovation Pyetjet e debatit: A keni marrë pjesë në seanca mentorimi përpara […]
June 20, 2020

Gerald Kuçi: Mentorimi erdhi në një fazë të komplikuar për biznesin tim

Forum i sipërmarrësve për mentorimet në #GO2Innovation Pyetjet e debatit: A keni marrë pjesë në seanca mentorimi përpara […]
June 20, 2020

Ëngjëllushe Pepaj: Përvojë e re. Nuk prisja që gjërat të shkonin kaq mirë

Forum i sipërmarrësve për mentorimet në #GO2Innovation Pyetjet e debatit: A keni marrë pjesë në seanca mentorimi përpara […]
June 20, 2020

Altin Dycaj: Çdo gjë që mësohet nga mentorët është arritje për biznesin

Forum i sipërmarrësve për mentorimet në #GO2Innovation Pyetjet e debatit: A keni marrë pjesë në seanca mentorimi përpara […]
June 20, 2020

Agim Rama: Një ide e shkëlqyer e bashkëbisedimit në nivel individual e profesional

Forum i sipërmarrësve për mentorimet në #GO2Innovation Pyetjet e debatit: A keni marrë pjesë në seanca mentorimi përpara […]
June 20, 2020

Forum i sipërmarrësve për mentorimet në #GO2Innovation

Çfarë është mentorimi? lexoni përgjigjet e sipërmarrësve ⯆
June 20, 2020

Konsulenca financiare zgjon interesin e rreth 25 sipërmarrësve në #GO2Innovation

Muaji Qershor, edhe pse ende pa u mbyllur, duket të jetë ndër më intensivët për sipërmarrësit e #GO2Innovation. […]