August 5, 2020

Kuzhina tradicionale nuk është fosil, por një organizëm i gjallë që ndryshon

Tradita nuk është një fosil dinosauri i varrosur nën formacionet gjeologjike miliona vite më parë, por një organizëm […]
August 4, 2020

VIJA |22| – journal on built and natural environment

Në numrin e ri të gazetës VIJA (Korrik 2020, Nr. 22) do të lexoni: Udhëtim 3-ditor “Shkodra e […]
August 2, 2020

“Shkodra e fshehtë” iu fton ta zbuloni këtë verë

Ndiqni më shumë: Përfundon turi 3-ditor me gazetarët nga Kosova dhe Shqipëria Qyteti me më shumë burime ujore […]