September 7, 2020

BALKARAVANA 2020 – TURNEU ME BIÇIKLETA

BALKARAVANA 2020 – TURNEU ME BIÇIKLETA, si linjë dialogu ndërkulturor e paqe midis të rinjve dhe qytetarëve të […]
September 5, 2020

Njihuni shkurtimisht me profilet e 10 fermave që u përfshinë në udhëtimin studimor

PARKU I BLETËVE TË JAK PACANIT Ferma ndodhet në fshatin Naraç të Bashkisë Vau i Dejës, në një […]
September 5, 2020

Përparim Laçi, sipërmarrës, ferma dhe “Hani i Përparim Laçit”

Forum i sipërmarrësve për Vizitat në Ferma Sipërmarrësi Përparim Laçi ishte një nga befasitë e turit të vizitave […]
September 5, 2020

Altin Dycaj, sipërmarrës, ferma e dhive alpine “Algesi Natyral”

Forum i sipërmarrësve për Vizitat në Ferma Pyetjet e debatit: Si e keni përjetuar turin e vizitave në […]
September 5, 2020

Hilmi Zeneli, sipërmarrës, ferma e perimeve “Natyral Zeneli”

Forum i sipërmarrësve për Vizitat në Ferma Pyetjet e debatit: Si e keni përjetuar turin e vizitave në […]
September 5, 2020

Forum i sipërmarrësve për Udhëtimin Studimor në ferma

FORUM lexoni përgjigjet e sipërmarrësve ⯆
September 4, 2020

Intervistë / Zef Gjeta: Fermat po bëhen lokomotiva të zhvillimit të zonave

Dr. Zef Gjeta është ekspert i bujqësisë dhe zhvillimit rural me mbi 25 vjet përvojë. Ai është angazhuar […]
September 4, 2020

Udhëtim studimor në Fermat e Qarkut Shkodër – modele të suksesshme të agrobiznesit

Më 5 Dhjetor 2014, Organizata GO2 mblodhi një grup të rinjsh që në radhët e saj, ose përmes […]
September 4, 2020

VIJA |23| – journal on built and natural environment

Në numrin e ri të gazetës VIJA (Gusht 2020, Nr. 23) do të lexoni: Udhëtim studimor në Fermat […]