RRJETËZIM – Takime me biznese në Qarkun Shkodër

#GO2Innovation firmos marrëveshjen me Universitetin
February 7, 2020
Arsimi profesional dhe studentët njihen me #GO2Innovation
February 19, 2020
Show all

RRJETËZIM – Takime me biznese në Qarkun Shkodër

Mjeshtër druri, punishte ushqimore, bujtina, gra tezgjahiste, bujq e agjenci turistike, …

Dhe sot, ne i ftojmë sipërmarrësit që të bëhen gati për të aplikuar pranë #GO2Innovation për të marrë këto shërbime: #Edukim, #Këshillim, #Aftësim, #Marketim dhe #Çertifikim.

#GO2Innovation
Ne jemi aty ku ju jeni – policentrikë dhe shumëplanësh
#GO2Albania
#ShkollaProfesionaleHamdiBushati
#BashkiaVauDejës

 
#GO2Innovation
Swedish International Development Agency Sida
GIZ Albania
Embassy of Sweden in Tirana
European Union in Albania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *