#GO2Innovation firmos marrëveshjen me Universitetin

Shkolla gjermane e artit që zgjati vetëm 14 vjet, por ndikoi në gjithë botën
January 26, 2020
RRJETËZIM – Takime me biznese në Qarkun Shkodër
February 12, 2020
Show all

#GO2Innovation firmos marrëveshjen me Universitetin

Ja ku jemi dhe studentët janë të mirëpritur për të aplikuar në #GO2Innovation!

Qëllimi i kësaj marrëveshjeje është të zhvillojë bashkëpunimin ndërinstitucional, si dhe të realizojë aktivitete të përbashkëta.

Le të fillojmë me studentët! Studentët janë të mirëpritur të aplikojnë për inkubim te Orbita me sipërmarrjet fillestare në turizëm dhe agro-biznes.

Qendra e Innovacionit Orbita ju ofron:
 
 
Ne jemi aty ku ju jeni – policentrikë dhe shumëplanësh
 

Here we are and students are welcome to apply at #GO2Innovation!

Collaboration agreement between GO2 – Sustainable Urban Planning Organization and Shkodra University ‘Luigj Gurakuqi’ – Faculty of Economics.

The purpose of this agreement is to develop inter-institutional collaboration, as well as to implement outreach activities between the two institutions.

And let us start with students!Students are welcome to apply for incubation at Orbita with their start ups on tourism and agribusiness!

#GO2Innovation Center Orbita is offering you:
 
We are where you are – polycentric and multitask:
 

GO2Innovation
Shkolla e mesme profesionale “Hamdi Bushati”
EU for Innovation
Swedish International Development Agency Sida
GIZ Albania
Embassy of Sweden in Tirana
European Union in Albania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *