VIJA |21| – journal on built and natural environment

Mentorimi – një risi për sipërmarrësit e #GO2Innovation
June 11, 2020
Konsulenca financiare zgjon interesin e rreth 25 sipërmarrësve në #GO2Innovation
June 20, 2020
Show all

VIJA |21| – journal on built and natural environment

Në numrin e ri të gazetës VIJA (Qershor 2020, Nr. 21) do të lexoni:

 • Një dritare mundësie për sipërmarrësit në epokën e pandemisë (faqe 1)
 • Njihuni me mentorët e angazhuar në #GO2Innovation (faqe 2)

Pezana Rexha, Sipërmarrëse & Mentore e Zhvillimit të Produktit

Shkëlzen Marku, Mentor i Sipërmarrjes në Turizëm dhe Inkubatorit

Mireda Thana, Sipërmarrëse & Coach biznesi dhe lidershipi

Ivo Krug, Mentor i Menaxhimit të Inovacionit Social & Start Up

Jasmina Lumanaj, Mentore e Menaxhimit  të Biznesit & Start Up-eve

 • Risia për sipërmarrësit e përzgjedhur në #GO2Innovation quhet mentorim (faqe 2)
 • Sipërmarrësit e turizmit dhe agrobiznesit në Qarkun Shkodër tregojnë përvojën e tyre nga mentorimi në #GO2Innovation (faqe 3)
– Ila Gjinaj: Mësova gjëra të reja dhe u ndjeva shumë e privilegjuar
– Agim Ramaj: Një ide e shkëlqyer e bashkëbisedimit në nivel individual e profesional
– Ëngjëllushe Pepaj: Përvojë e re. Nuk prisja që gjërat të shkonin kaq mirë
– Muhamet Trepçi: Është luks ta trajtosh problemin në thellësi me një mentor
– Hilmi Zeneli: Edhe bizneseve të tjera u duhen seancat e mentorimit
– Gerald Kuçi: Mentorimi erdhi në një fazë të komplikuar për biznesin tim
–  Jona Xhepa: Mentorimi evidentoi nevojën time për disiplinë në punë
 
 
 • Njihuni me konsultentet financiare të angazhuara në #GO2Innovation (faqe 5)

Xaira Kastrati Shurdha, Eksperte Bankare

Sonila Hasaj, Ekonomiste Zhvillimi

 • Konsulenca financiare zgjon interesin e rreth 25 sipërmarrësve (faqe 5)
 • Kampi veror “Natyralistët” i fton fëmijët  shkodranë të jetojnë natyrën (faqe 5)
 • Amsterdami, Praga, Barcelona dhe të tjera qytete europiane nuk duan t’i kthehen më turizmit masiv (faqe 6)

Resurset ne zhvillim-RID
Sida – Styrelsen för Internationellt Utvecklingssamarbete
GIZ Albania
Embassy of Sweden in Tirana
European Union in Albania

1 Comment

 1. Musa Hoxha says:

  Jeni te mrekullueshem.Edhe und Mora pjese ne trajnim dhe ne konkurim per bletet.Nuk fitova kete radhe,por fitova ne trajnimmShpresoj per nje here te dyte sepse doe ndihmofte nje start up dhe ne risk te reja te pa njohura ne Shqiperi.Shpresa vdes e fundit
  Jam ne printer.Jemi me fat qe he punojme me Ju.Me shume respekt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *