Altin Dycaj: Çdo gjë që mësohet nga mentorët është arritje për biznesin

Agim Rama: Një ide e shkëlqyer e bashkëbisedimit në nivel individual e profesional
June 20, 2020
Ëngjëllushe Pepaj: Përvojë e re. Nuk prisja që gjërat të shkonin kaq mirë
June 20, 2020
Show all

Altin Dycaj: Çdo gjë që mësohet nga mentorët është arritje për biznesin

Forum i sipërmarrësve për mentorimet në #GO2Innovation

Pyetjet e debatit:

  1. A keni marrë pjesë në seanca mentorimi përpara këtyre të ofruara nga #GO2Innovation?
  2. Si jeni ndjerë gjatë seancave të mentorimit në #GO2Innovation?
  3. Çfarë ju ka bërë më shumë përshtypje gjatë mentorimit?
  4. A keni mësuar gjëra të reja nga seancat e mentorimit?
  5. A mendoni se edhe biznese të tjera kanë nevojë për seanca të tilla mentorimi?
Altin DYCAJ
Algesi Natyral
Shkrel, Malësi e Madhe

1. Po, kam marrë pjesë në seanca mentorimi vitin e kaluar te “Save the Children”.

2. Gjatë seancave të mentorimit në GO2Innovation jam ndjerë shumë mirë.

3. Më ka bërë shumë përshtypje se si mentorët i ndanin mendimet dhe idetë e tyre me mua, duke më dhënë shumë ide dhe mendime që të jem i suksesshëm në të ardhmen.

4. Gjatë seancave të mentorimit kam mësuar shumë gjëra të reja që më parë nuk i kam ditur.

5. Po, unë mendoj që shumë biznese të tjera kanë nevojë për seanca të tilla mentorimi, sepse çdo gjë që të mesojë një sipërmarrës nga mentorët është një arritje për biznesin.

(Gazeta VIJA Nr. 21, fq.4, Prill 2020)