Ëngjëllushe Pepaj: Përvojë e re. Nuk prisja që gjërat të shkonin kaq mirë

Altin Dycaj: Çdo gjë që mësohet nga mentorët është arritje për biznesin
June 20, 2020
Gerald Kuçi: Mentorimi erdhi në një fazë të komplikuar për biznesin tim
June 20, 2020
Show all

Ëngjëllushe Pepaj: Përvojë e re. Nuk prisja që gjërat të shkonin kaq mirë

Forum i sipërmarrësve për mentorimet në #GO2Innovation

Pyetjet e debatit:

  1. A keni marrë pjesë në seanca mentorimi përpara këtyre të ofruara nga #GO2Innovation?
  2. Si jeni ndjerë gjatë seancave të mentorimit në #GO2Innovation?
  3. Çfarë ju ka bërë më shumë përshtypje gjatë mentorimit?
  4. A keni mësuar gjëra të reja nga seancat e mentorimit?
  5. A mendoni se edhe biznese të tjera kanë nevojë për seanca të tilla mentorimi?
Ëngjëllushe PEPAJ
Florenka
Qelëz, Pukë

1. Po kam marrë pjesë me disa organizata dhe shoqata të tjera, të cilat kanë ofruar një shërbim të tillë, por çdonjëra prej mentorimeve ka qenë e ndryshme me tjetrën. Me informacione të ndryshme.

2. Përderisa seancat e para i nisëm online, në fillim isha skeptike, mendoja se nuk mund të lidhesha me mentorët për shkak të internetit me shkëputje. Kisha frikën edhe se mos iknin dritat, ankthin se si mund t’u përgjigjesha pyetjeve të mentorëve. Por gjithçka shkoi shumë mirë dhe unë jam e kënaqur dhe jam ndjerë shumë mirë.

3. Të them të drejtën nuk prisja që gjërat të shkonin kaq mirë; që mentorët të bënin jo vetëm mentorim, por edhe psikologun. Kjo gjë më surprizoi vërtetë dhe këtë ndjesi ua kam shprehur edhe mentorëve.

4. Po, kam mësuar shumë gjëra të reja që nuk i dija në lidhje me idenë time të të bërit biznes.

5. Po, kam mësuar shumë gjëra të reja që nuk i dija në lidhje me idenë time të të bërit biznes.

(Gazeta VIJA Nr. 21, fq.3, Prill 2020)