Hilmi Zeneli: Edhe bizneseve të tjera u duhen seancat e mentorimit

Gerald Kuçi: Mentorimi erdhi në një fazë të komplikuar për biznesin tim
June 20, 2020
Ila Gjinaj: Mësova gjëra të reja dhe u ndjeva shumë e privilegjuar
June 20, 2020
Show all

Hilmi Zeneli: Edhe bizneseve të tjera u duhen seancat e mentorimit

Forum i sipërmarrësve për mentorimet në #GO2Innovation

Pyetjet e debatit:

  1. A keni marrë pjesë në seanca mentorimi përpara këtyre të ofruara nga #GO2Innovation?
  2. Si jeni ndjerë gjatë seancave të mentorimit në #GO2Innovation?
  3. Çfarë ju ka bërë më shumë përshtypje gjatë mentorimit?
  4. A keni mësuar gjëra të reja nga seancat e mentorimit?
  5. A mendoni se edhe biznese të tjera kanë nevojë për seanca të tilla mentorimi?
Hilmi ZENELI
Zeneli Natyral,
Bahçallëk, Shkodër

1. Jo, nuk kam marrë pjesë më përpara në seanca mentorimi.

2. Me mentorët jam ndjerë shumë mirë.

3. Gjatë mentorimit më ka bërë përshtypje korrektësia e ekspertëve, si dhe disa gjëra të reja që kam mësuar prej tyre.

4. Kam fituar eksperiencën e mentorimit.

5. Po, mendoj se edhe bizneset e tjera kanë nevojë për mentorim, madje shumë.

(Gazeta VIJA Nr. 21, fq.3, Prill 2020)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *