October 4, 2020

Vazhdojnë konsulencat mbi teknologjitë e pastra në #GO2Innovation

Edhe gjatë këtij muaji kanë vazhduar seancat e konsultimeve individuale mbi teknologjitë e pastra me sipërmarrësit e Qarkut […]
October 4, 2020

Trajnim për Cilësinë e Shërbimeve në Njësitë Akomoduese dhe Restorante

Në trajnimin mbi cilësinë e shërbimeve në njësitë akomoduese dhe restorante morën pjesë rreth 18 punonjës të profileve […]
October 3, 2020

Intervistë / Elton Noti: Sipërmarrësit duhet të investojnë për trajnimin dhe afësimin profesional të stafit

Prof. Asoc. Dr. Elton Noti ka një përvojë profesionale prej afro 13 vitesh në administratën publike, në fushën […]
October 3, 2020

Sipërmarrës të turizmit, investoni te njerëzit që punojnë për ju!

Paradoksalisht me mikpritjen legjendare, cilësia e shërbimeve është thembra e Akilit për strukturat turistike në Shqipëri. Si një […]
October 2, 2020

VIJA |24| – journal on built and natural environment

Në numrin e ri të gazetës VIJA (Shtator 2020, Nr. 24) do të lexoni: Sipërmarrës të turizmit, investoni […]
September 5, 2020

Përparim Laçi, sipërmarrës, ferma dhe “Hani i Përparim Laçit”

Forum i sipërmarrësve për Vizitat në Ferma Sipërmarrësi Përparim Laçi ishte një nga befasitë e turit të vizitave […]

journal on natural and built environment

VIJA FAQE 1

VIJA |24|

Sipërmarrës të turizmit, investoni te njerëzit që punojnë për ju!
read more
VIJA 23-1

VIJA |23|

Udhëtim studimor në Fermat e Qarkut Shkodër – modele të suksesshme të agrobiznesit…
read more
vija 22 p1

VIJA |22|

Kuzhina tradicionale nuk është fosil, por një organizëm i gjallë që ndryshon…
read more
VIJA 21-1

VIJA |21|

Mentorimi, një dritare mundësie për sipërmarrësit në epokën e pandemisë…
read more
20-1

VIJA |20|

10 sipërmarrës të turizmit në Shkodër diskutojnë draft-Protokollin e Masave Anti-Covid përgjatë Sezonit Turistik…
read more

LEXONI ONLINE