November 19, 2020

Punëtoria në Right to the City 2, dita 2

Dita e dytë e Right2theCity2 Albania nisi me një leksion të shkurtër nga aktivisti i të drejtave publike […]
November 18, 2020

Meet our Key Speakers, Right to the City 2

Arbër Sadiki is an Kosovan architect based in Prishtina. He is a lecturer at Faculty of Architecture and […]
November 18, 2020

HAP(err)ËSIRA PUBLIKE

Right2theCity2 AlbaniaOnline Open Forumright2thecity in covid19pandemicCity Right in the Covid Pandemic19   Albania 20th November 2020   1st […]
November 18, 2020

Punëtoria në Right to the City, dita 1

Ditën e parë të Punëtorisë së Right2theCity, pjesëmarrësit e nisën me leximin e qytetit të Shkodrës nga mali […]
November 10, 2020

Right to the City 2

HAP(err)ËSIRA PUBLIKE E Drejta mbi Qytetin në Pandeminë Covid19 Shkoder 17-18-19-20th Nov 2020   Right to the City2 […]
October 5, 2020

Karavani Ballkanik i Biçikletave nga Shkodra, Podgorica, Banja Luka dhe Beogradi

Pas turit me gazetarët në fund të Korrik dhe udhëtimit studimor në fermat e agrobiznesit të organizuar në […]
October 4, 2020

Vazhdojnë konsulencat mbi teknologjitë e pastra në #GO2Innovation

Edhe gjatë këtij muaji kanë vazhduar seancat e konsultimeve individuale mbi teknologjitë e pastra me sipërmarrësit e Qarkut […]
October 4, 2020

Trajnim për Cilësinë e Shërbimeve në Njësitë Akomoduese dhe Restorante

Në trajnimin mbi cilësinë e shërbimeve në njësitë akomoduese dhe restorante morën pjesë rreth 18 punonjës të profileve […]
October 3, 2020

Intervistë / Elton Noti: Sipërmarrësit duhet të investojnë për trajnimin dhe afësimin profesional të stafit

Prof. Asoc. Dr. Elton Noti ka një përvojë profesionale prej afro 13 vitesh në administratën publike, në fushën […]
October 3, 2020

Sipërmarrës të turizmit, investoni te njerëzit që punojnë për ju!

Paradoksalisht me mikpritjen legjendare, cilësia e shërbimeve është thembra e Akilit për strukturat turistike në Shqipëri. Si një […]
October 2, 2020

VIJA |24| – journal on built and natural environment

Në numrin e ri të gazetës VIJA (Shtator 2020, Nr. 24) do të lexoni: Sipërmarrës të turizmit, investoni […]
September 7, 2020

BALKARAVANA 2020 – TURNEU ME BIÇIKLETA

BALKARAVANA 2020 – TURNEU ME BIÇIKLETA, si linjë dialogu ndërkulturor e paqe midis të rinjve dhe qytetarëve të […]
September 5, 2020

Njihuni shkurtimisht me profilet e 10 fermave që u përfshinë në udhëtimin studimor

PARKU I BLETËVE TË JAK PACANIT Ferma ndodhet në fshatin Naraç të Bashkisë Vau i Dejës, në një […]
September 5, 2020

Përparim Laçi, sipërmarrës, ferma dhe “Hani i Përparim Laçit”

Forum i sipërmarrësve për Vizitat në Ferma Sipërmarrësi Përparim Laçi ishte një nga befasitë e turit të vizitave […]
September 5, 2020

Altin Dycaj, sipërmarrës, ferma e dhive alpine “Algesi Natyral”

Forum i sipërmarrësve për Vizitat në Ferma Pyetjet e debatit: Si e keni përjetuar turin e vizitave në […]