Projects

December 23, 2018

Projekti “XHUBLETA”

Të hënën, më 10 Dhjetor 2018, pranë hostel Destil në Tiranë u zhvillua prezantimi i fazës së parë hulumtuese mbi veshjen unike të Alpeve Shqiptare, XHUBLETEN. […]
May 25, 2018

“LUMI” – FILMI MË I MIRË I REALIZUAR NGA FËMIJËT

April 10, 2018

EKSPOZITA DHE ALBUMI FOTOGRAFIK “SHKODRA – FAMILJA, SHTËPIA, HISTORIA IME”

     
February 28, 2018

ALBANIA AT URBAN FUTURE GLOBAL CONFERENCE