December 5, 2020

Artizanët shqiptarë në mijëvjeçarin e tretë

Janë një sërë çështjesh të rëndësishme të cilat e shqetësojnë komunitetin e artizanëve shqiptarë, por më thelbësorja duket […]
December 5, 2020

Intervistë / Meliha Zyberaj: Vajzat e reja kanë interes për artizanatin

Meliha Zyberaj i ka nisur punimet artizanale të tekstilit që në vitet ’90. Me trajnimet në qëndistari, ajo […]
December 4, 2020

Forum i studentëve pjesëmarrës në Art Dore Atelie dhe Punëtorinë e Artizanatit

Në mesin e rreth 30 pjesëmarrësve të Punëtorive Art Dore Atelier dhe Artizanat, gazeta VIJA zgjodhi 6 studentë […]
December 4, 2020

Punëtoritë që kthyen vëmendjen drejt artit të dorës

Me emrin dhe emëruesin e përbashkët Art Dore Atelier, #GO2Innovation organizoi përgjatë muajve Tetor-Nëntor 2020, tre punëtori për […]
October 4, 2020

Vazhdojnë konsulencat mbi teknologjitë e pastra në #GO2Innovation

Edhe gjatë këtij muaji kanë vazhduar seancat e konsultimeve individuale mbi teknologjitë e pastra me sipërmarrësit e Qarkut […]
October 4, 2020

Trajnim për Cilësinë e Shërbimeve në Njësitë Akomoduese dhe Restorante

Në trajnimin mbi cilësinë e shërbimeve në njësitë akomoduese dhe restorante morën pjesë rreth 18 punonjës të profileve […]
October 3, 2020

Intervistë / Elton Noti: Sipërmarrësit duhet të investojnë për trajnimin dhe afësimin profesional të stafit

Prof. Asoc. Dr. Elton Noti ka një përvojë profesionale prej afro 13 vitesh në administratën publike, në fushën […]
October 3, 2020

Sipërmarrës të turizmit, investoni te njerëzit që punojnë për ju!

Paradoksalisht me mikpritjen legjendare, cilësia e shërbimeve është thembra e Akilit për strukturat turistike në Shqipëri. Si një […]
October 2, 2020

VIJA |24| – journal on built and natural environment

Në numrin e ri të gazetës VIJA (Shtator 2020, Nr. 24) do të lexoni: Sipërmarrës të turizmit, investoni […]
September 5, 2020

Njihuni shkurtimisht me profilet e 10 fermave që u përfshinë në udhëtimin studimor

PARKU I BLETËVE TË JAK PACANIT Ferma ndodhet në fshatin Naraç të Bashkisë Vau i Dejës, në një […]
September 5, 2020

Përparim Laçi, sipërmarrës, ferma dhe “Hani i Përparim Laçit”

Forum i sipërmarrësve për Vizitat në Ferma Sipërmarrësi Përparim Laçi ishte një nga befasitë e turit të vizitave […]
September 5, 2020

Altin Dycaj, sipërmarrës, ferma e dhive alpine “Algesi Natyral”

Forum i sipërmarrësve për Vizitat në Ferma Pyetjet e debatit: Si e keni përjetuar turin e vizitave në […]