April 27, 2020

TURIZMI vs VIRUS

Turizmi si njëri ndër sektorët kryesorë të industrisë së shërbimeve mund të vazhdojë të jetë më i dëmtuari […]
April 21, 2020

Çfarë presin dhe ç’do të përfitojnë bizneset nga #GO2Innovation?

Nëse inovacion do të thotë aplikim i një zgjidhjeje të re në favor të përdoruesve, e tillë është […]
April 21, 2020

2 ditë dinamike me sipërmarrësit në konkursin e #GO2Innovation

Përfundon me sukses konkursi i sipërmarrjeve në #GO2Innovation. Pas zgjedhjes së bëri juria teknike, duke çuar në fazën […]
April 21, 2020

JURIA: Metoda inovatore e GO2 na motivoi në izolim

Pas përfundimit të procesit të përzgjedhjes së sipërmarrjeve përmes intervistave të realizuara me video-thirrje, Gazeta VIJA iu drejtua […]
April 21, 2020

VIJA |19| – journal on built and natural environment

Në numrin e ri të gazetës VIJA do të lexoni: Çfarë presin dhe ç’do të përfitojnë sipërmarrjet nga […]
April 9, 2020

BusinessMag: 42 biznese të turizmit konkurrojnë online idetë e tyre në #GO2Innovation

Artikuj të tjerë në mediat lokale dhe kombëtare: Në kulmin e krizës së shkaktuar nga pandemia e virusit […]
April 7, 2020

DITA E DYTË ONLINE PITCHING në #GO2INNOVATION

Vazhdon dita e dytë me prezantimet plot energji të sipërmarrësve në #GO2Innovation! Në orën 09.00 ishte grupi i […]
April 7, 2020

DITA E PARË ONLINE PITCHING në #GO2INNOVATION

Çfarë dite e mrekullueshme pune në #GO2Innovation! Në orën 09.00 dhe në orën 12.15 ishin dy grupet e […]
April 5, 2020

#GO2Innovation | OnlinePitching

Shpallja e Gjendjes së Fatkeqësisë Natyrore i dha një drejtim tjetër punës në të gjithë botën, duke e […]