July 16, 2020

Pandemia, Shkodra shpall konkurs për fotot e mjekëve

Angazhimi dhe sakrifica e mjekëve në mbarë botën në përballimin e pandemisë së koronavirusit ka ngacmuar qytetin e […]
July 9, 2020

KONKURSI I IV-t FOTOGRAFIK

Organizata për Planifikim të Qëndrueshëm Urban GO2 hap konkursin e katërt fotografik kushtuar punonjësve të mjekësisë, me temë: […]